Regjizor: Robin Pront

 • The Silencing

  Image The Silencing (2020)
  HD
  The Silencing (2020)
  Një gjahtar me metoda të përmirësuara të gjahut, e jeton jetën e tij i izoluar në një strehë që mbron kafshët e egra, përfshihet në një lojë vdekjeprurëse mes maces dhe miut, ku ai dhe Sherifja e zonës vendosin të ndjekin një vrasës të egër i cili mund të ketë marrë peng vajzën e tij vite më parë.
  Image The Silencing (2020)