Regjizor: Rocky Soraya

 • The Doll 2

  Image The Doll 2 (2017)
  HD
  The Doll 2 (2017)
  Një nënë përdor kukullën e vajzës së saj të vdekur si ndërmjetëse për të komunikuar me të, por pasojat janë drithëruese.
  Image The Doll 2 (2017)
 • The 3rd Eye 2

  Image The 3rd Eye 2 (2019)
  HD
  The 3rd Eye 2 (2019)
  Alia nis një jetë të re pas vdekjes së motrës së saj dhe fillon punë si kujdestare në një jetimore, ku takon një vajzë me aftësi të veçanta. Së bashku, ato duhet të shpëtojnë jetimoren nga një shpirt që kërkon hakmarrje.
  Image The 3rd Eye 2 (2019)
 • The 3rd Eye

  Image The 3rd Eye (2017)
  HD
  The 3rd Eye (2017)
  Pas vdekjes së prindërve, dy motra kthehen në shtëpinë e tyre të fëmijërisë. Ato përballen më shumë se kurrë me një shqisë të re kur ndjejnë se shtëpia e tyre mund të jetë e banuar edhe nga një fuqi e padukshme.
  Image The 3rd Eye (2017)