Regjizor: Roger Delattre

 • Le missionnaire

  Image Le missionnaire (2009)
  HD
  Le missionnaire (2009)
  Një i burgosur i liruar së fundmi shkon në një fshat të vogël për t'u qetësuar për pak kohë. Ai duhet të takojë priftin e fshatit. Fatkeqësisht prifti vdes dhe të gjithë mendojn se e ka vrarë ai.
  Image Le missionnaire (2009)