Regjizor: Roger Kumble

 • After We Collided +16

  Image After We Collided (2020) +16
  HD
  After We Collided (2020) +16
  Pasi u zbulua e vërteta për fillimin e lidhjes mes tyre, Hardin duhet të përpiqet që të fitoj faljen e Tesa, ndërsa ajo vazhdon jetën e saj në një karrierë të re dhe emocionuese. Sfida të reja nga e shkuara dhe e ardhmja i dalin përpara marrëdhënies së tyre.
  Image After We Collided (2020) +16
 • College Road Trip

  Image College Road Trip (2008)
  HD
  College Road Trip (2008)
  Një studente e gjimnazit vendos të udhëtoje neper të gjithë shtetin për të gjetur kolegjin e saj perfekt.
  Image College Road Trip (2008)
 • Cruel Intentions

  Image Cruel Intentions (1999)
  HD
  Cruel Intentions (1999)
  I KESHILLUESHEM PER SHIKUES MBI 16 VJEÇ! Një vëlla dhe një motër të pasur vënë një bast: kush do ta zhvirgjërojë i pari nga të dy vajzën e drejtorit të shkollës.
  Image Cruel Intentions (1999)
 • Just Friends

  Image Just Friends (2005)
  HD
  Just Friends (2005)
  Pasi kthehet në shtëpi për Krishtlindje, një djalë takohet me vajzën që donte në gjimnaz, e cila ishte shoqja e tij më e mirë: refuzimi i së cilës e ktheu në një feminist.
  Image Just Friends (2005)
 • Falling Inn Love

  Image Falling Inn Love (2019)
  HD
  Falling Inn Love (2019)
  Kur një vajzë qyteti, Gabriela, hyn rastësisht në një konkurs dhe fiton një bujtinë të vjetër në Zelandën e Re, ajo bashkohet me një kontraktues vendas, Xhejk Tejlorin, për ta kthyer bujtinën në ditët e lavdisë.
  Image Falling Inn Love (2019)