Regjizor: Roman Polanski

 • An Officer and a Spy aka J’accuse

  Image An Officer and a Spy (2019) aka J’accuse
  HD
  An Officer and a Spy (2019) aka J’accuse
  Një film i vlerësuar dhe nominuar me shumë çmime ndërkombëtare Oficeri dhe Spiuni : Më 1894, Kapiteni Francez Alfred Dreyfus dënohet padrejtësisht për tradhti dhe dënohet me burg të përjetshëm në ishullin e Djallit.
  Image An Officer and a Spy (2019) aka J’accuse
 • The Pianist

  Image The Pianist (2002)
  HD
  The Pianist (2002)
  Bazuar në autobiografinë e tij një pianist gjatë viteve të 1939 përpiqet t'i mbijetoje shkatërrimit, torturës, abuzimit dhe frikës nga lufta e dytë botërore.
  Image The Pianist (2002)
 • The Ghost Writer

  Image The Ghost Writer (2010)
  HD
  The Ghost Writer (2010)
  Adam Lang, është një ish- kryeministër britanik dhe gjen strehë në një ishull në bregun lindor të SHBA gjatë një dimri, ku ai shkroi autobiografinë e tij. Kur këshilltari i tij vdes, një shkrimtar i dërgohet në ishull për ta ndihmuar atë për të përfunduar librin e tij.Shkrimtari “Anonim” hyn në një botë ku asgjë nuk është ashtu si duket…
  Image The Ghost Writer (2010)
 • Oliver Twist

  Image Oliver Twist (2005)
  HD
  Oliver Twist (2005)
  Një adaptim i rrëfenjës klasike të Dikensit, ku një djalë jetim njihet me një hajdut xhepash në rrugët e Londrës. Nga atje, ai hyn në një jetimore ku djemtë janë stëvitur për të vjedhur për mjeshtrin e tyre.
  Image Oliver Twist (2005)