Regjizor: Ruben Fleischer

 • Zombieland

  Image Zombieland (2009)
  HD
  Zombieland (2009)
  Kolombusit i është bërë zakon t’ia mbathë nga gjithçka që e frikëson. Talahasi nuk ka frikë nga asgjë. Nëse do të kishte, do t’ua kishte zhdëpur prapanicën. Në një botë të pushtuar nga zombit, këta të dy janë evoluar në dy të mbijetuar perfektë. Por tani, janë gati të përballen me perspektivën më tmerruese nga të gjitha: njëri-tjetrin.
  Image Zombieland (2009)
 • Gangster Squad

  Image Gangster Squad (2013)
  HD
  Gangster Squad (2013)
  Një gangster nga Bruklin, në vitin 1949 shpërngulet në Los Anxheles. Ai shumë shpejt merr kontrollonin e drogës, të armëve, femrat, bastet dhe çdo lloj aktiviteti tjetër të paligjshëm. Me pak fjalë ai kontrollon gjithçka në Los Anxheles duke patur edhe mbështetjen e policisë dhe të politikanëve. Dy policë të fshehtë, vendosin të godasin Mikin duke krijuar një skuadër të…
  Image Gangster Squad (2013)
 • Zombieland Double Tap

  Image Zombieland Double Tap (2019)
  HD
  Zombieland Double Tap (2019)
  Columbus, Tallahassee, Wichita dhe Little Rock shkojnë në zemër të tokës amerikane ndërsa ndeshen kundër zombi evolucionare dhe kundër të mbijetuarve të tjerë. Sa vështirësi do të kalojë kjo familje e improvizuar?
  Image Zombieland Double Tap (2019)
 • Venom

  Image Venom (2018)
  HD
  Venom (2018)
  Kur Edi Brok fiton fuqitë e një organizmi tjetër duhet të lëshojë pjesën tjetër të vetes "Venomin" për të shpëtuar jetën.
  Image Venom (2018)
 • 30 Minutes or Less

  Image 30 Minutes or Less (2011)
  HD
  30 Minutes or Less (2011)
  Niku është një shpërndarësh picash në një qytezë të vogël, jeta monotone e të cilit përplaset me planet e mëdha të dy dembelëve që aspirojnë për t’u bërë kriminelë. Dyshja e çmendur e rrëmben Nikun dhe e detyron të grabisë një bankë. Vetëm me pak orë në dispozicionin e tij për të përmbushur detyrën e pamundur, Niku rekruton ndihmën e…
  Image 30 Minutes or Less (2011)