Regjizor: Ryûhei Kitamura

 • The Doorman

  Image The Doorman (2020)
  HD
  The Doorman (2020)
  Një ish-ushtarake duhet të shpëtojë mbesën dhe nipin e saj nga disa grabitës të armatosur, të cilët kanë plan të vjedhin vepra të paçmueshme arti në një ndërtesë në qytetin e Nju Jorkut.
  Image The Doorman (2020)
 • The Midnight Meat Train

  Image The Midnight Meat Train (2008)
  HD
  The Midnight Meat Train (2008)
  'Treni i mishit të mesnatës': Një fotograf duke ndjekur persona të pa rëndësishëm për foto arti, pa dashur ai bie në rrugën e vrasësit të quajtur 'kasapi', i cili vret udhëtarët e natës në metro, duke i therur ata në mënyrat më të tmerrshme.
  Image The Midnight Meat Train (2008)
 • No One Lives

  Image No One Lives (2012)
  HD
  No One Lives (2012)
  Një bandë vrasësish të pamëshirshëm që udhëtojnë në autostradë rrëmbejnë një çift për të fituar para, por situata bëhet tronditëse pasi ata zbulojnë se gjërat nuk janë ashtu siç duken.
  Image No One Lives (2012)
 • Lupin the 3rd

  Image Lupin the 3rd (2014)
  HD
  Lupin the 3rd (2014)
  Inspektori i Interpolit Zenigata nis një kërkim mbarë botëror për hajdutin e shumë kërkuar Arsen Lupën III. Cilat janë motivet që e shtyjnë Lupën për të vjedhur? A do t’ia arrijë ai ti shmanget arrestimit nga Interpoli? Çfarë misteresh fshihen pas kësaj historie? Ju ftojmë ti zbuloni…
  Image Lupin the 3rd (2014)