Regjizor: Sam Mendes

 • Road to Perdition

  Image Road to Perdition (2002)
  HD
  Road to Perdition (2002)
  Besimi vihet në sprovë, kur djali i një vrasësi me pagesë shikon për herë të parë ç’bënte i ati për të siguruar jetesën.
  Image Road to Perdition (2002)
 • Skyfall

  Image Skyfall (2012)
  HD
  Skyfall (2012)
  Misioni i fundit i Bond në Turqi nuk ka përfundimin e pritur, dhe disa nga agjentët sekretë do të ekspozohen publikisht. Zyrat e MI6 bombardohen dhe i gjithë Shërbimi sekret Britanik do të tronditet, vlerat e M do të vihen në dyshim nga presidenti i ri i saj. Nderkohë Bond kthehet për të ndjekur një nga ish agjentët më të…
  Image Skyfall (2012)
 • American Beauty

  Image American Beauty (1999)
  HD
  American Beauty (1999)
  Lester Burnham, një burrë i dëshpëruar në gjysmë të jetës, mundohet ta kthejë jetën mbrapsht duke krijuar një lidhje me shoqen tërheqëse të vajzës.
  Image American Beauty (1999)
 • 1917

  Image 1917 (2019)
  DVD
  1917 (2019)
  Dy ushtarëve të rinj britanikë gjatë Luftës së Parë Botërore u jepet një mision i pamundur: të dërgojnë një mesazh të rëndësishëm në territorin armik dhe që do shpëtonte 1600 jetë, njëra prej të cilave jeta e vëllait të njërit prej ushtarëve.
  Image 1917 (2019)
 • Spectre

  Image Spectre (2015)
  Spectre (2015)
  Një mesazh i fshehtë nga e kaluara e Bondit e dërgon atë në një shteg të ri për të zbuluar një organizatë keqbërëse. Ndërkohë që M lufton forcat politike për të mbajtur gjallë shërbimin sekret, Bond përpiqet të zbulojë të vërtetën e tmerrshme prapa Spektrit.
  Image Spectre (2015)