Regjizor: Santiago Segura

 • Torrente 5

  Image Torrente 5 (2014)
  HD
  Torrente 5 (2014)
  Polici Torrente del nga burgu në vitin 2018 dhe gjen një Spanjë ndryshe nga ajo që njihte. Prandaj vendos t'i futet një operacioni krimi për të vjedhur një kazino bashkë me skuadrën e tij të çuditshme.
  Image Torrente 5 (2014)