Regjizor: Scott Hicks

 • No Reservations

  Image No Reservations (2007)
  HD
  No Reservations (2007)
  Një shefe kuzhine e fiksuar me perfeksionin mundohet të rrisë vajzën e motrës, që ka ndërruar jetë, teksa një shef tjetër kërcënon t'i marrë kuzhinën pa rregulla.
  Image No Reservations (2007)
 • The Lucky One

  Image The Lucky One (2012)
  HD
  The Lucky One (2012)
  Një marins udhëton për në Luiziana pasi ka shërbyer tre turne në Irak dhe kërkimet për grua të panjohur që ai beson se ishte fati i tij i mire gjatë luftës.
  Image The Lucky One (2012)