Regjizor: Scott Mann

 • Heist

  Image Heist (2015)
  HD
  Heist (2015)
  Një baba që nuk ka para për të paguar ndërhyrjen dhe trajtimin e vajzës së tij, ndihet i pashpresë. Një nga punonjësit e tjerë të kazinosë, lakmitari Koks, i ofron që të grabisin kazinonë. Kur gjërat shkojnë keq, ata detyrohen të marrin peng një autobuz.
  Image Heist (2015)
 • Final Score

  Image Final Score (2018)
  HD
  Final Score (2018)
  Pasi një terrorist i tmerrshem merr peng mbesën e tij në një ndeshje futbolli, një ish-ushtar me aftësi të jashtëzakonshme nis një luftë personale për ta shpëtuar atë dhe për të shmangur shkatërrimin në masë.
  Image Final Score (2018)