Regjizor: Sean McNamara

 • Cats & Dogs 3: Paws Unite

  Image Cats & Dogs 3: Paws Unite (2020)
  HD
  Cats & Dogs 3: Paws Unite (2020)
  Macja Guen dhe qeni Roxher janë agjentë sekretë të cilët fshehurazi mbrojnë dhe shpëtojnë botën pa e zbuluar kurrë njerëzit. Partneriteti i tyre është për shkak të Armëpushimit të Madh, i cili ka ndaluar armiqësinë e qenve dhe maceve për një dekadë.
  Image Cats & Dogs 3: Paws Unite (2020)
 • Mighty Oak

  Image Mighty Oak (2020)
  HD
  Mighty Oak (2020)
  Në vitet që pasuan nga humbja e vëllait të saj vokalist në një aksident me makinë, në jetën e saj vjen një talent në kitarë, i cili lë të spekulohet se ai mund të jetë një rimishërim i vëllait të saj të ndjerë.
  Image Mighty Oak (2020)
 • The Miracle Season

  Image The Miracle Season (2018)
  HD
  The Miracle Season (2018)
  Pas një tragjedie që ndodh në një ekip volejbolli vajzash, skuadra duhet të përpiqet të bashkohet përsëri dhe së bashku me trajneren e tyre të luftojnë për kampionatin shtetëror të shkollave.
  Image The Miracle Season (2018)
 • Spare Parts

  Image Spare Parts (2015)
  Spare Parts (2015)
  Katër studentë latinë gjimnazi krijojnë një grup robotike. Pa eksperiencë, me 800 dollarë, pjesë të përdorura makinash dhe një ëndërr, kjo skuadër e dërrmuar konkurron ndaj shkollës më të mirë të robotikës MIT.
  Image Spare Parts (2015)
 • Soul Surfer

  Image Soul Surfer (2011)
  HD
  Soul Surfer (2011)
  Sërfistja adoleshente Betani Hemillton tejkalon peripecitë dhe frikën e rikthimit në ujë pasi humbi krahun e majtë nga një sulm peshkaqeni.
  Image Soul Surfer (2011)