Regjizor: Steve Carr

 • Paul Blart: Mall Cop

  Image Paul Blart: Mall Cop (2009)
  HD
  Paul Blart: Mall Cop (2009)
  Kur një qendër tregtare merret në kontroll nga një bandë hajdutësh, është koha që një roje sigurie me karakter të butë të shpëtoje ditën.
  Image Paul Blart: Mall Cop (2009)
 • Middle School: The Worst Years of My Life

  Image Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
  HD
  Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
  "Shkolla e Mesme: vitet më të këqija të jetës sime" : Adoleshentit të urtë dhe shumë krijues Rejf Katçadorian i ka ka ardhur në majë të hundës me manitë e shkollës së tij për rregullat aq sa kjo dëmton çdo lloj kreativiteti. I dëshpëruar për të ndryshuar gjërat, Rejf dhe shoku i tij i ngushtë krijojnë një plan: të thyejnë…
  Image Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
 • Next Friday

  Image Next Friday (2000)
  Next Friday (2000)
  Xhaxha Elroi dhe djali i tij Dei-Dei nuk kanë paguar taksat këshu që Kreig gjen një mënyrë për të vjedhur nga fqinjët një shumë parash për të paguar taksat në mënyrë që shtëpia e xhaxha Elroit të mos shkojë në ankand.
  Image Next Friday (2000)
 • Freaky Friday

  Image Freaky Friday (2018)
  Freaky Friday (2018)
  Kur një nënë, Katerina dhe e bija, Elli, janë në momentet më të vështira, duhet vetëm të imagjinojnë si është të jesh në vendin e tjetrës. Falë magjisë, imagjinata e tyre bëhet realitet kur ndërrojnë trupat dhe jetojnë jetën e njëra-tjetrës...vetëm për një ditë.
  Image Freaky Friday (2018)
 • Are We Done Yet?

  Image Are We Done Yet? (2007)
  Are We Done Yet? (2007)
  Të porsamartuarit Nick dhe Suzanne vendosin për të lëvizur në periferi për të siguruar një jetë më të mirë për dy fëmijët e tyre. Por ideja e tyre për një shtëpi ëndërr është e shqetësuar nga një kontraktor me një qasje të çuditshme të biznesit.
  Image Are We Done Yet? (2007)