Regjizor: Steven Knight

 • Redemption a.k.a Hummingbird

  Image Redemption (2013) a.k.a Hummingbird
  HD
  Redemption (2013) a.k.a Hummingbird
  I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal të Londrës konfiskon një mundësi për të marrë përsipër identitetin e një burri tjetër, transformimin në një engjëll hakmarrës në proces.
  Image Redemption (2013) a.k.a Hummingbird
 • Redemption

  Image Redemption (2013)
  HD
  Redemption (2013)
  I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal të Londrës konfiskon një mundësi për të marrë përsipër identitetin e një burri tjetër, transformimin në një engjëll hakmarrës në proces.
  Image Redemption (2013)
 • Serenity

  Image Serenity (2019)
  HD
  Serenity (2019)
  Kapiteni i një varke peshkimi përballet me të kaluarën e tij misterioze dhe e gjen veten të futur në kurth në një realitet ku asgjë nuk është ashtu siç duket.
  Image Serenity (2019)
 • Locke

  Image Locke (2013)
  HD
  Locke (2013)
  Ivan Loke, një familjar i përkushtuar dhe një menaxher i suksesshëm ndërtimi, merr një telefonatë në prag të sfidës më të madhe në karrierën e tij, e cila vë në lëvizje një seri ngjarjesh që kërcënojnë ekzistencën e tij të kultivuar me kujdes.
  Image Locke (2013)
 • Peaky Blinders Sezoni 5

  Image Peaky Blinders Sezoni 5
  Peaky Blinders Sezoni 5
  Një familje gangsterësh e vitit 1919 ne Birmingham, Angli. Përqëndruar në një bandë që qepin brisqe në kapelet e tyre dhe bosi i tyre Tomi Shelbi i cili të arrijë sa më lartë.
  Image Peaky Blinders Sezoni 5
 • Peaky Blinders Sezoni 4

  Image Peaky Blinders Sezoni 4
  Peaky Blinders Sezoni 4
  Një familje gangsterësh e vitit 1919 ne Birmingham, Angli. Përqëndruar në një bandë që qepin brisqe në kapelet e tyre dhe bosi i tyre Tomi Shelbi i cili të arrijë sa më lartë.
  Image Peaky Blinders Sezoni 4
 • Peaky Blinders Sezoni 3

  Image Peaky Blinders Sezoni 3
  Peaky Blinders Sezoni 3
  Një familje gangsterësh e vitit 1919 ne Birmingham, Angli. Përqëndruar në një bandë që qepin brisqe në kapelet e tyre dhe bosi i tyre Tomi Shelbi i cili të arrijë sa më lartë.
  Image Peaky Blinders Sezoni 3
 • Peaky Blinders Sezoni 2

  Image Peaky Blinders Sezoni 2
  Peaky Blinders Sezoni 2
  Një familje gangsterësh e vitit 1919 ne Birmingham, Angli. Përqëndruar në një bandë që qepin brisqe në kapelet e tyre dhe bosi i tyre Tomi Shelbi i cili të arrijë sa më lartë.
  Image Peaky Blinders Sezoni 2
 • Peaky Blinders Sezoni 1

  Image Peaky Blinders Sezoni 1
  Peaky Blinders Sezoni 1
  Një familje gangsterësh e vitit 1919 ne Birmingham, Angli. Përqëndruar në një bandë që qepin brisqe në kapelet e tyre dhe bosi i tyre Tomi Shelbi i cili të arrijë sa më lartë.
  Image Peaky Blinders Sezoni 1
 • See Sezoni 1

  Image See Sezoni 1
  HD
  See Sezoni 1
  Një virus ka asgjësuar njerëzimin. Ata që kanë shpëtuar kanë ngelur të verbër. Shekuj me pas kur binjakët me aftësi për të parë kanë lindur, babai i tyre duhet të mbrojë fisin e vet nga një mbretëreshë kërcënuese.
  Image See Sezoni 1