Regjizor: Steven Soderbergh

 • Haywire

  Image Haywire (2011)
  HD
  Haywire (2011)
  “Malori Kane” është një komando mercenare e cila merr përsipër misione që qeveritë nuk duan t’i pranojnë zyrtarisht. Pas përfundimit të një misioni shpëtimi në Barcelonë, largohet menjëherë për në Dublin. Por atje, do të tradhëtohet dhe do të gjendet nën shënjestër nga një ndjekje ndërkombëtare. Qëllimi i saj është të kthehet në SHBA për të mbrojtur familjen e saj…
  Image Haywire (2011)
 • Traffic

  Image Traffic (2000)
  HD
  Traffic (2000)
  Një gjykatës konservativ është caktuar nga Presidenti për të drejtuar luftën në rritje kundër drogës në Amerikë, vetëm për të zbuluar se vajza e tij adoleshente ka krijuar varësi ndaj saj. Dy agjentë të D.E.A-s mbrojnë një informues. Gruaja e një mbreti të burgosur të drogës mundohet të vazhdojë biznesin e familjes.
  Image Traffic (2000)
 • Unsane

  Image Unsane (2018)
  HD
  Unsane (2018)
  Sojer Valentini zhvendoset nga Bostoni në Pensilvani për t’i shpëtuar një maniaku që ka dy vjet që e përndjek. Ndërsa konsultohet me një terapist, Valentinin e shtrojnë pa dëshirë në një spital të çmendurish, ku ajo do të përballet sërish me maniakun dhe do të bëjë gjithçka për t’i shpëtuar atij...
  Image Unsane (2018)
 • Side Effects 18+

  Image Side Effects (2013) 18+
  HD
  Side Effects (2013) 18+
  EFEKTET ANËSORE është një triler provokues që flet për Emilinë dhe Martinin, një çift i suksesshëm njujorkez bota e të cilit shkatërrohet kur një ilaç i ri i rekomanduar nga psikiatri i Emilisë - i menduar për të trajtuar ankthin - ka disa efekte anësore të papritura.
  Image Side Effects (2013) 18+
 • Che: Part Two

  Image Che: Part Two (2008)
  HD
  Che: Part Two (2008)
  Në vitin 1967, Ernesto 'Çe' Guevara udhëheq një grup të vogël partizanësh në një luftë revolucionare në Bolivi, Amerikë e Jugut.
  Image Che: Part Two (2008)
 • Che: Part One

  Image Che: Part One (2008)
  HD
  Che: Part One (2008)
  Në vitin 1956, Ernesto 'Che' Guevara dhe një bandë kubanezësh e udhëhequr nga Kastro, ngrenë një ushtri për të hedhur poshtë regjimin e diktatorit Fulgencio Batista.
  Image Che: Part One (2008)
 • Contagion

  Image Contagion (2011)
  HD
  Contagion (2011)
  Gjithçka fillon me shfaqjen e një virusi vdekjeprurës dhe mundësitë e një grupi doktorësh dhe shkencëtarësh që të ndalojmë përhapjen e tijë, që mund të drejtojë në zhdukjen e rracës njerëzore.
  Image Contagion (2011)
 • The Laundromat

  Image The Laundromat (2019)
  The Laundromat (2019)
  Në këtë dramë-komedi të bazuar në skandalin Mossack Fonseca, një kast karakteresh heton një mashtrim siguracionesh, duke ndjekur gjurmët e një çifti partner avokatësh pompoz në qytetin e Panamasë që shfrytëzuan sistemin financiar botëror.
  Image The Laundromat (2019)