Regjizor: Tate Taylor

 • Ava

  Image Ava (2020)
  HD
  Ava (2020)
  Një vrasëse me pagesë, futet në listën e zezë për t’u vrarë nga vetë organizata e saj, pasi vinte në diskutim urdhrat që merrte dhe kishte thyer protokollin.
  Image Ava (2020)
 • The Help

  Image The Help (2011)
  HD
  The Help (2011)
  Skiteri, një autore aspirante gjatë lëvizjes për të drejtat civile të viteve 1960 vendos të shkruaj një libër ku jepen detaje nga pikëpamja e shërbyesve afrikano-amerikanë mbi familjet e bardha për të cilat ato punojnë, si dhe vështirësitë që ato kalojnë çdo ditë.
  Image The Help (2011)
 • The Girl on the Train

  Image The Girl on the Train (2016)
  The Girl on the Train (2016)
  Një grua e ndarë bëhet pjesë në një hetim për njerëz të humbur i cili do t'i trondisë jetën...
  Image The Girl on the Train (2016)
 • Ma

  Image Ma (2019)
  HD
  Ma (2019)
  Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos t'i lërë të festojnë në shtëpinë e saj. Kur fëmijët fillojnë të mendojnë që nuk mund të ishin më me fat se kaq, fillojnë të ndodhin gjëra që i bëjnë të vënë në pyetje qëllimet e mirëpritëses së tyre.
  Image Ma (2019)