Regjizor: Thea Sharrock

 • The One and Only Ivan

  Image The One and Only Ivan (2020)
  HD
  The One and Only Ivan (2020)
  Kur një elefant e vogël i bashkohet cirkun në të cilin gorilla, Ivan, kishte vite që ishte ylli i shfaqjes, ndryshime fillojnë të ndodhin në jetën e anëtarevë të cirkut, ku ndryshimin më të madh e ndjen Ivani, i cili fillon të mendoj për të shkuarën e tij dhe për dëshirën për liri.
  Image The One and Only Ivan (2020)
 • Me Before You

  Image Me Before You (2016)
  HD
  Me Before You (2016)
  Një vajzë nga një qytet i vogël krijon një lidhje të pashpresë me një djalë të sapoparalizuar, për të cilin ajo po kujdeset.
  Image Me Before You (2016)