Regjizor: Victor Salva

 • Dark House

  Image Dark House (2014)
  HD
  Dark House (2014)
  Kur Niki Di Santo mëson se babai i tij jo vetëm që është gjallë, por edhe mund të zbulojë origjinën e dhuntisë së errët të birit të tij, ai niset në një udhëtim që e çon në një vilë të braktisur, të cilën ai kujtonte se ekzistonte vetëm në imagjinatën e tij fëminore.
  Image Dark House (2014)
 • Jeepers Creepers III

  Image Jeepers Creepers III (2017)
  HD
  Jeepers Creepers III (2017)
  Sherifi Den Tashtego dhe një ekip gjuetarësh të specializuar me ndihmën e oficerit Dejvis përpiqen të ndalojnë ngrënien zbavitëse të përbindëshit.
  Image Jeepers Creepers III (2017)
 • Jeepers Creepers II

  Image Jeepers Creepers II (2003)
  HD
  Jeepers Creepers II (2003)
  Ditë pas ndodhisë së parë në qarkun Poho, një skuadër basketbolli, sulmohet nga “Kthetra”, krijesa mishngrënëse. Në ditën e 23-të të terrorit, krijesa, s’do të ndalet para asgjëje...
  Image Jeepers Creepers II (2003)
 • Jeepers Creepers

  Image Jeepers Creepers (2001)
  HD
  Jeepers Creepers (2001)
  Një motër e vëlla përballen me një përbindësh i cili ushqehet me pjesë të ndryshme njerëzish gjatë kthimit të tyre për në shtëpi.
  Image Jeepers Creepers (2001)