Regjizor: Vince Marcello

 • The Kissing Booth 2

  Image The Kissing Booth 2 (2020)
  HD
  The Kissing Booth 2 (2020)
  Tashmë në vit të fundit, Elle ka një marrëdhënie në distancë të gjatë me të dashurin e saj Noah, bën aplikimet për kolegj dhe krijon një miqësi të re me një shok klase simpatik që mund të ndryshojë gjithçka.
  Image The Kissing Booth 2 (2020)
 • The Kissing Booth

  Image The Kissing Booth (2018)
  HD
  The Kissing Booth (2018)
  Një nxënëse gjimnazi detyrohet të përballet me pëlqimin e saj të fshehtë në kabinën e puthjeve. Gjërat nuk shkojnë ashtu siç do të donte ajo, pasi në mes është shoku i saj i ngushtë, i cili gjithashtu është edhe vëllai i pëlqimit të saj.
  Image The Kissing Booth (2018)