Regjizor: Wai Man Yip

 • Cook Up a Storm

  Image Cook Up a Storm (2017)
  HD
  Cook Up a Storm (2017)
  Dy kuzhinierë të talentuar, njëri i shkolluar në Francë, ndërsa tjetri shef kuzhine i një restoranti të thjeshtë, konkurrojnë në Garën Ndërkombëtare të Gatimit në Kinë. Edhe pse modernja përballet me tradicionalen, ata do të zbulojnë se kanë shumë gjëra të përbashkëta.
  Image Cook Up a Storm (2017)
 • Iceman: The Time Traveller

  Image Iceman: The Time Traveller (2018)
  HD
  Iceman: The Time Traveller (2018)
  Roja perandorake dhe tre miqtë e tij tradhtarë të fëmijërisë, të urdhëruar për ta ndjekur, varrosen aksidentalisht dhe mbahen të ngrirë në kohë. Pas 400 vjetëve shkrihen për të vazhduar betejën që lanë pas. A mund ta ndryshojë njeriu fatin e tij, kur ka në dorë një rruzull kohor magjik?
  Image Iceman: The Time Traveller (2018)
 • Phantom of the Theatre

  Image Phantom of the Theatre (2016)
  HD
  Phantom of the Theatre (2016)
  Në një teatër të pushtuar, mbushur me shpirtra hakmarrës të një trupe performuesish të vrarë tragjikisht para 13 vjetësh nga zjarri, fantazmat presin që ai teatër luksoz të rihapet me një shfaqje të re për të sjellë viktima të reja.
  Image Phantom of the Theatre (2016)