Regjizor: Wes Anderson

 • Fantastic Mr. Fox

  Image Fantastic Mr. Fox (2009)
  HD
  Fantastic Mr. Fox (2009)
  Një dhelpër qyteti nuk i reziston dot rikthimit të vjedhjes së fermave dhe si pasojë, duhet të ndihmojë komunitetin e tij t'i mbijetojë hakmarrjes së fermerëve.
  Image Fantastic Mr. Fox (2009)
 • Isle of Dogs

  Image Isle of Dogs (2018)
  HD
  Isle of Dogs (2018)
  Në Japoni një kryebashkiak adhurues i maceve kërkon të shfarosë qentë dhe t'i zhdukë përgjithmonë ndaj i dëbon në një ishull të pabanuar. Një fëmijë i dhënë pas qenit tëtij vihet të ndihmojë atë dhe gjithë qentë e tjerë.
  Image Isle of Dogs (2018)