Regjizor: Will Gluck

 • Annie

  Image Annie (2014)
  HD
  Annie (2014)
  Një vajzë e birësuar, i cili jeton me nënën e saj sheh ndryshimin e jetës kur një biznesmen kandidon për kryetar të bashkësish në Nju Jork i cili bën një lëvizje gjate fushatës dhe merret me atë.
  Image Annie (2014)
 • Peter Rabbit – Lepurushi Piter

  Image Peter Rabbit (2018) – Lepurushi Piter
  HD
  Peter Rabbit (2018) – Lepurushi Piter
  Lepurushi Piter (2018) Dublim Shqip Një përshtatje e përrallës së Beatriks Poterit, ku një lepur rebel mundohet të hyjë vjedhurazi në kopshtin e perimeve të një fshatari.
  Image Peter Rabbit (2018) – Lepurushi Piter
 • Friends with Benefits

  Image Friends with Benefits (2011)
  Friends with Benefits (2011)
  Duke u munduar të shmangin komeditë romantike të Hollivudit, Dylan dhe Jamie zbulojnë se po ti shtosh shoqërisë aktin e seksit, gjërat bëhen më të ndërlikuara.
  Image Friends with Benefits (2011)
 • Easy A

  Image Easy A (2010)
  Easy A (2010)
  Një gjimnaziste bazohet në thashethemet më të fundit në shkollë për tu përmirësuar në aspektin shoqëror dhe financiar.
  Image Easy A (2010)