Regjizor: William H. Macy

 • Krystal

  Image Krystal (2018)
  HD
  Krystal (2018)
  Krystal është një dramë-komedi për një djalosh që nuk ka pirë kurrë alkool në jetën e tij. Kur takon gruan e ëndrrave të tij, një ish- prostitutë- striptiste -të droguar dhe të alkoolizuar, ai pretendon se është në grupin e te Alkoolizuarve Anonimë që të gjente një mënyrë për ta gjuajtur. Për të pasur mundësinë më të vogël me të,…
  Image Krystal (2018)