Regjizor: William Olsson

 • Lost Girls and Love Hotels

  Image Lost Girls and Love Hotels (2020)
  HD
  Lost Girls and Love Hotels (2020)
  Margaret gjendet në labirintin vezullues të Tokios, natën si një mësuese e respektuar në një akademi japoneze dhe stjuardesë ditën. Me pak drejtim jetësor, Margaret dehet për të harruar takime hoteli për dashuri me burra që plotësojnë një dëshirë të shpejtë. Kur Margaret kryqëzon shtigjet me një Yakuza, ajo bie në dashuri me të pavarësisht rrezikut dhe traditës që pengon…
  Image Lost Girls and Love Hotels (2020)