Regjizor: Woo-Ping Yuen

 • Master Z: Ip Man Legacy

  Image Master Z: Ip Man Legacy (2018)
  HD
  Master Z: Ip Man Legacy (2018)
  Ndërsa mundohet të fshihet pas humbjes me Ip Manin, Çeung Tin Çi futet në telashe në përleshje e sipër me një të huaj të fuqishëm.
  Image Master Z: Ip Man Legacy (2018)
 • The Thousand Faces of Dunjia

  Image The Thousand Faces of Dunjia (2017)
  HD
  The Thousand Faces of Dunjia (2017)
  Një grup luftetarësh duhet të gjejnë një pajisje magjike që të mbrojnë botën nga pushtimi i përbindshave.
  Image The Thousand Faces of Dunjia (2017)
 • True Legend

  Image True Legend (2010)
  HD
  True Legend (2010)
  Su Qi-Eri heq dorë nga jeta e tij si Gjeneral i shquar i Dinastisë Qing në mënyrë që të ndjekë ëndrrën e tij që të ketë një familje si dhe të hapë shkollën private të Arteve Marciale. Megjithatë ëndrra e tij shkatërrohet kur i vëllai i adoptuar Juan Li i rrëmben djalin dhe tenton ta vrasë Sunë. I shpëtuar nga…
  Image True Legend (2010)
 • Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

  Image Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016)
  HD
  Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016)
  Nje sekt legjendar kinez grupohet serish me qellimin e vetem per te mbrojtur shpaten Green Destiny te bjere ne duart e gabuar.
  Image Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016)
 • Snake in the Eagles Shadow

  Image Snake in the Eagles Shadow (1978)
  Snake in the Eagles Shadow (1978)
  Afër fundit te dinastise Ching, dmth ne fillim te shekullit te 20, ne kine kane ngelur vetem dy shkolla rivale te arteve marciale: Kthetra e shqipnjes dhe grushti i gjarperit. Mjeshteri i shkolles se pare, lordi Sheng Kuan, po eleminon te gjithe mjeshterat kundershtare dhe i ka ngelur per te eleminuar vetem Cheng-Cheh…
  Image Snake in the Eagles Shadow (1978)