Regjizor: Xavier Dolan

 • Mommy

  Image Mommy (2014)
  HD
  Mommy (2014)
  Një grua e ndare nga burri e cila është e tronditur nga vështirësia për te rritur djalin e saj te dhunshëm dhe plot probleme e vetme.por gjerat ndryshojnë kur ajo vëren praninë e fqinjës se saj te re.
  Image Mommy (2014)
 • It’s Only the End of the World

  Image It’s Only the End of the World (2016)
  HD
  It’s Only the End of the World (2016)
  Luisi, një shkrimtar shumë i sëmurë, kthehet në familjen e tij pas një mungese të gjatë, për t'u thënë atyre që është pranë vdekjes.
  Image It’s Only the End of the World (2016)