Regjizor: Yesim Ustaoglu

 • Clair Obscur +18

  Image Clair Obscur (2016) +18
  HD
  Clair Obscur (2016) +18
  Dy femra turke njëra e shtypur nga traditat seksiste dhe njëra e lirë nga zakonet moderne, kanë më shumë të përbashkëta nga se duket.
  Image Clair Obscur (2016) +18