Regjizor: Yuefeng Song

 • Dragon Nest: Warriors’ Dawn

  Image Dragon Nest: Warriors’ Dawn (2014)
  HD
  Dragon Nest: Warriors’ Dawn (2014)
  Lamberti bashkohet me Skuadrën e Vrasësve të Dragojve për të shpëtuar Alterën nga Dragoi i Zi.
  Image Dragon Nest: Warriors’ Dawn (2014)
 • Throne of Elves – Froni i Elfave

  Image Throne of Elves (2016) – Froni i Elfave
  HD
  Throne of Elves (2016) – Froni i Elfave
  Froni i Elfave Dublim Shqip Në botën mitike të Elfëve, Altera, një betejë epike shpaloset midis Princeshës Lia dhe Elfit të Errët Elena, e cila ka marrë nën zotërim një kristal të fuqishëm që i jep autoritet të plotë mbi të gjithë Alterën.
  Image Throne of Elves (2016) – Froni i Elfave
 • Dragon Nest: Warriors’ Dawn – Zgjimi i Dragoit të zi

  Image Dragon Nest: Warriors’ Dawn (2014) – Zgjimi i Dragoit të zi
  HD
  Dragon Nest: Warriors’ Dawn (2014) – Zgjimi i Dragoit të zi
  Zgjimi i Dragoit të zi Dublim Shqip Bazuar në një nga videolojërat më të suksesshme, vjen aventura e një luftëtari të ri, i cili ndërmerr një udhëtim të rrezikshëm për të bashkuar njerëzit dhe elfët kundër forcave djallëzore të dragoit të zi.
  Image Dragon Nest: Warriors’ Dawn (2014) – Zgjimi i Dragoit të zi
 • Throne of Elves

  Image Throne of Elves (2017)
  HD
  Throne of Elves (2017)
  Në botën mitike të Elfëve, Altera, një betejë epike shpaloset midis Princeshës Lia dhe Elfit të Errët Elena, e cila ka marrë nën zotërim një kristal të fuqishëm që i jep autoritet të plotë mbi të gjithë Alterën.
  Image Throne of Elves (2017)