Regjizor: Zhangke Jia

 • Ash Is Purest White

  Image Ash Is Purest White (2018)
  HD
  Ash Is Purest White (2018)
  Në një qytet industrial në Kinë, një balerinë e re me emrin Kiao bie në dashuri me një mafioz të quajtur Bin. Kur lufta shpërthen midis bandave rivale, Kiao përdor një armë për të mbrojtur Binin dhe dënohet me 5 vjet burg. Por kur lirohet, asgjë nuk është si më parë.
  Image Ash Is Purest White (2018)