Viti: 1974

 • The Godfather: Part II

  Image The Godfather: Part II (1974)
  HD
  The Godfather: Part II (1974)
  Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll Korleonen në 1950-ën i cili po përhapte biznesin ne familjes në Las Vegas, Hollivud dhe Kubë.
  Image The Godfather: Part II (1974)