Viti: 1977

 • Njeriu me Top

  Image Njeriu me Top (1977)
  Njeriu me Top (1977)
  Pasi Mato Gruda, një burrë i cili jeton në një fshat të largët në malet e Shqipërisë, vjedh një top të braktisur nga pushtuesit gjerman ai duhet të vendosë nëse duhet ta përdorë armën për të ndihmuar rezistencën partizane apo të hakmerret për familjen e vet.
  Image Njeriu me Top (1977)
 • Crime Busters

  Image Crime Busters (1977)
  HD
  Crime Busters (1977)
  Një plan për vjedhje merr një tjetër drejtim drejt rekrutimit në forcat e policisë për dy miqtë e rinj. Gabimisht hynë në stacionin e policisë në vend të dyqanit që do vidhnin. Nga aty nis aventura e tyre si policë. Duke patrulluar rrugët e Majemit, bëhen pjesë e një hetimi për vrasje edhe të shumë aventurave të tjera.
  Image Crime Busters (1977)
 • Star Wars: Episode IV – A New Hope

  Image Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977)
  HD
  Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977)
  Luk Skajuolkër bashkon forcat me një kalorës Xhedai, një pilot kryelartë, një "Wookie" dhe dy robotë për të shpëtuar universin dhe princeshën Leia.
  Image Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977)
 • The Girl with the Red Scarf

  Image The Girl with the Red Scarf (1978)
  HD
  The Girl with the Red Scarf (1978)
  " Shamikuqja " : Iliazi është njeri i vetëm nga Stambolli që vjen në një fshat të largët duke punuar si një shofer kamioni. Ai dhe vajza e bukur nga fshati, Asia, bien në dashuri dhe martohen. Djalit të tyre ia vënë emrin Samet. Shpesh herë Iliazi lë fshatin për shkak të punës, por një ditë ai nuk kthehet më.....
  Image The Girl with the Red Scarf (1978)