Aktor: 50 Cent

 • The Prince

  Image The Prince (2014)
  HD
  The Prince (2014)
  Një vrasës i tërhequr rikthehet në jetën prej së cilës kishte hequr dorë, kur i rrëmbejnë vajzën. Për ta shpëtuar, ai duhet të përballet me rivalin e tij të mëparshëm.
  Image The Prince (2014)
 • Fire with Fire

  Image Fire with Fire (2012)
  HD
  Fire with Fire (2012)
  Një zjarrfikës merr një kthese të papritur aksioni, kur një njeri të cilin ai ka urdhëruar të dëshmojë kundër, pasi u mbajt peng në një dyqan, ai e kërcënon atë.
  Image Fire with Fire (2012)
 • Den of Thieves

  Image Den of Thieves (2018)
  HD
  Den of Thieves (2018)
  Një njësi e elitës nga Departamenti i Sherifit të Los Anxhelos vihet kundër një ekuipazhi të hajdutëve të suksesshëm që planifikojnë një krim gati të pamundur - plaçkitjen e Bankës Federale të qytetit.
  Image Den of Thieves (2018)
 • Escape Plan: The Extractors

  Image Escape Plan: The Extractors (2019)
  HD
  Escape Plan: The Extractors (2019)
  Pasi eksperti i sigurisë Ray Breslin u angazhua për të shpëtuar vajzën e rrëmbyer të një mjeshtri të teknologjisë së burgjeve të frikshme Letoneze, në duart e armikut ra edhe e dashura e tij.
  Image Escape Plan: The Extractors (2019)
 • Escape Plan 2: Hades

  Image Escape Plan 2: Hades (2018)
  HD
  Escape Plan 2: Hades (2018)
  Vazhdimi i filmit të 2013 që tregonte për një ekspert të sigurisë të quajtur Rei Breslin, i cili përdori aftësitë e tij për të provuar besueshmërinë e burgjeve maksimale të sigurisë.
  Image Escape Plan 2: Hades (2018)
 • Blood Out

  Image Blood Out (2011)
  HD
  Blood Out (2011)
  Kur detektivet e qytetit te madh refuzojnë të investigojnë me te tej vrasjen qe kishte lidhje me bandat te vëllait te tij, Sherifi i qytetit të vogël Majkell Spenser heq dore nga dinstiktivi dhe shkon ne fshehtësi për të gjetur vrasësin dhe të hakmerret për vdekjen e vëllait.
  Image Blood Out (2011)
 • Get Rich or Die Tryin’

  Image Get Rich or Die Tryin’ (2005)
  HD
  Get Rich or Die Tryin’ (2005)
  Një film i luajtur nga 50 Cent ku tregohet historia e një shpërndarësi droge i cili largohet nga bota e krimit për pasionin e tij, muzikën rep.
  Image Get Rich or Die Tryin’ (2005)
 • Gun

  Image Gun (2010)
  HD
  Gun (2010)
  Një luftë për pushtet dhe para në rrugët e Detroidit, të fajshëm dhe të pafajshëm humbin jetën... Ejnxhëll ka një sekret, a do mundet ai ta çojë detyrën e tij deri n fund?
  Image Gun (2010)
 • How to Make Money Selling Drugs

  Image How to Make Money Selling Drugs (2012)
  HD
  How to Make Money Selling Drugs (2012)
  Dhjetë hapa të thjeshta që ju tregojnë si të bëni para nga droga, përfshirë një seri me intervista me trafikantë droge, punëtorë burgjesh dhe aktivistë kundër ligjeve të ashpra kundër drogës.
  Image How to Make Money Selling Drugs (2012)
 • Escape Plan

  Image Escape Plan (2013)
  HD
  Escape Plan (2013)
  Kur një planifikues i sigurive të burgjeve e gjen veten të burgosur në burgun më të fshehtë dhe të sigurt në botë, ai ka për të përdorur aftësitë e tij për të dalë me ndihmë nga brenda.
  Image Escape Plan (2013)
 • Southpaw

  Image Southpaw (2015)
  HD
  Southpaw (2015)
  Billy Hope do t'i ndryshojë jeta në mënyrë tragjike pasi gjen gruan e të vdekur dhe më pas i pafuqishëm dhe i dëshpëruar i drejtohet alkoolit dhe ilaçeve. Goditja përfundimtare vjen nga gjykata e cila nuk i lejon të rrisë vajzën, pasi sjellja e tij nuk është korrekte. E teksa ka prekur fundin Hope do të mbledhë copëzat e tij…
  Image Southpaw (2015)