Aktor: A.C. Peterson

 • Tainted

  Image Tainted (2020)
  HD
  Tainted (2020)
  Një ish i dënuar, me lidhje në bandën Ruse dhe Vëllazërinë Ariane, mundohet të jetojë një jetë të qetë pasi ka kaluar 15 vite në burg. Planet e tij për një jetë të qetë prishen, kur një anëtar i mafias Ruse i kërkon të përfundojë një detyrë të fundit për të marrë lirinë e tij të plotë. Misioni i fundit…
  Image Tainted (2020)
 • The Stakelander

  Image The Stakelander (2016)
  HD
  The Stakelander (2016)
  Pasi vampirët i shkatërrojnë shtëpinë dhe i vrasin familjen, Martini niset për të gjetur personin e vetëm që mund ta ndihmojë, një gjuetar legjendar vampirësh i quajtur Mister.
  Image The Stakelander (2016)
 • Narc

  Image Narc (2002)
  HD
  Narc (2002)
  Kur nuk ka më gjurmë për të ndjekur në vrasjen e një polici të fshehtë, një ish oficer i anti-drogës joshet për t'u kthyer përsëri në punë për ta zgjidhur këtë çështje...
  Image Narc (2002)