Aktor: A.J. Tannen

 • Variant

  Image Variant (2020)
  HD
  Variant (2020)
  Një piktore, në dilemë për të gjetur kuptimin e jetës, ndeshet me një të panjohur tërheqës dhe përfshihet në përpjekjet e tij për të rijetuar çastin e përkryer. Janë vërtet dy të huaj dhe a është e vërteta që njohim, e vërtetë?
  Image Variant (2020)