Aktor: Abhi Sinha

 • Browse

  Image Browse (2020)
  HD
  Browse (2020)
  Një njeri i vetmuar bindet se dikush i ka hakuar të gjitha pajisjet dhe se po i përdorin për ta manipuluar dhe kontrolluar.
  Image Browse (2020)
 • People Like Us

  Image People Like Us (2012)
  HD
  People Like Us (2012)
  Semi është një ndërmjetës, i cili merret me shkëmbime të përbashkëta. Papritur ai zbulon se i vdes babai i cili jetonte në Los Anxhelos. Ai duhet t'i anulojë punët e tij që të shkojë tek funerali i babait dhe pasi arrin atje ai do të zbulojë shumë gjëra që nuk i dinte kohë më parë, madje do të njihet me…
  Image People Like Us (2012)
 • Blackhat

  Image Blackhat (2015)
  HD
  Blackhat (2015)
  Një haker i dënuar arrin një marrëveshje me SHBA-të dhe bashkë me kolegët e tij, një amerikan dhe një kinez, gjurmojnë një haker të rrezikshëm nga Çikago në Los Anxheles, nga Hong Kongu në Xhakartë.
  Image Blackhat (2015)