Aktor: Abigail Breslin

 • Zombieland

  Image Zombieland (2009)
  HD
  Zombieland (2009)
  Kolombusit i është bërë zakon t’ia mbathë nga gjithçka që e frikëson. Talahasi nuk ka frikë nga asgjë. Nëse do të kishte, do t’ua kishte zhdëpur prapanicën. Në një botë të pushtuar nga zombit, këta të dy janë evoluar në dy të mbijetuar perfektë. Por tani, janë gati të përballen me perspektivën më tmerruese nga të gjitha: njëri-tjetrin.
  Image Zombieland (2009)
 • Ender’s Game

  Image Ender’s Game (2013)
  HD
  Ender’s Game (2013)
  Toka u shkatërrua nga Formiksët, një racë aliene në dukje e vendosur për të shfarosur njerëzimin. Shtatëdhjetë vjet më vonë, njerëzit e Tokës mbeten të bashkuar për të parandaluar zhdukjen e tyre nga kjo specie aliene superiore nga ana teknologjike. Ender Uigin, një djalosh i qetë por brilant, mund të bëhet shpëtimtari i racës njerëzore. Ai ndahet nga motra e…
  Image Ender’s Game (2013)
 • August: Osage County

  Image August: Osage County (2013)
  HD
  August: Osage County (2013)
  Një shikim në jetët e femrave të forta të familjes Ueston, rrugët e të cilave kanë marrë drejtime të ndryshme derisa një krizë familjare do t’i sjellë përsëri mbrapa në shtëpinë në të cilën u rritën, dhe tek femra jofunksionale që i rriti.
  Image August: Osage County (2013)
 • Freak Show

  Image Freak Show (2017)
  HD
  Freak Show (2017)
  Ndiqni historinë e adoleshentit Billi Blum, i cili, pavarësisht se ndjek një shkollë të mesme ultra konservatore, merr vendimin për të kandiduar për të qenë mbretëresha e shkollës.
  Image Freak Show (2017)
 • Haunter

  Image Haunter (2013)
  HD
  Haunter (2013)
  Lisa Xhonson do dhe një ditë për të mbushur 16 vjeç. Dhe kështu do të mbetet përgjithmonë. Ajo dhe familja e saj kanë vdekur dhe janë dënuar ta përsërisin atë ditë të fundit fatkeqe para se të vriteshin të gjithë më 1985. Vetëm Lisa është “zgjuar” dhe ka kuptuar se çfarë po ndodh. Ajo fillon të ndihet sikur po përndiqet,…
  Image Haunter (2013)
 • Zombieland Double Tap

  Image Zombieland Double Tap (2019)
  HD
  Zombieland Double Tap (2019)
  Columbus, Tallahassee, Wichita dhe Little Rock shkojnë në zemër të tokës amerikane ndërsa ndeshen kundër zombi evolucionare dhe kundër të mbijetuarve të tjerë. Sa vështirësi do të kalojë kjo familje e improvizuar?
  Image Zombieland Double Tap (2019)
 • The Call

  Image The Call (2013)
  HD
  The Call (2013)
  Xhordan Tërner është një operatore me eksperiencë e Urgjencës por pasi bën një gjykim të gabuar dhe një telefonatë përfundon keq, Xhordani tronditet dhe nuk është më e sigurt nëse mund të vazhdojë. Por më pas, adoleshentja Kejsi Uelson rrëmbehet në pjesën e pasme të makinës së një burri dhe i telefonon Urgjencës. Dhe Xhordani është ajo që duhet të…
  Image The Call (2013)