Aktor: Adam Beach

 • The New Mutants

  Image The New Mutants (2020)
  HD
  The New Mutants (2020)
  Pesë mutantë të rinj, sapo zbuluan aftësitë e tyre ndërsa mbaheshin në një institucion sekret kundër vullnetit të tyre, luftojnë për t'i shpëtuar mëkateve të tyre të kaluara dhe për të shpëtuar veten
  Image The New Mutants (2020)
 • Windtalkers

  Image Windtalkers (2002)
  HD
  Windtalkers (2002)
  Dy marina amerikan janë në Luftën e Dytë Botërore të cilit janë caktuar për të mbrojtur një marinar të Navajo, që duhet përdorur gjuhen e ti si një radio Cypher të pathyeshme.
  Image Windtalkers (2002)
 • The Stranger

  Image The Stranger (2010)
  HD
  The Stranger (2010)
  Një agjent i FBI-së pëson humbje kujtese pas një aksidenti dhe ai së bashku me një psikologe që i do të mirën, do mundohet të rigjejë kujtimet e tij dhe arsyen përse disa persona e duan të vdekur.
  Image The Stranger (2010)
 • Cowboys & Aliens

  Image Cowboys & Aliens (2011)
  HD
  Cowboys & Aliens (2011)
  Një anije kozmike arrin në Arizona në vitin 1873 për të pushtuar Tokën, duke filluar me zonën e egër Perëndimore. Një grup me lopçarë dhe vendas u pengojnë rrugën për të arritur qëllimin e tyre.
  Image Cowboys & Aliens (2011)
 • Into the Grizzly Maze

  Image Into the Grizzly Maze (2015)
  HD
  Into the Grizzly Maze (2015)
  Dy vëllezër bashkohen në vendin e tyre të fëmijërisë në Alaskën e egër. Ata duhet t'i shpëtojnë putrave të një ariu grizli të egër.
  Image Into the Grizzly Maze (2015)