Aktor: Adam David Thompson

 • Glass

  Image Glass (2019)
  HD
  Glass (2019)
  Një ndërthyrje e "Unbreakable" dhe "Split"... Roja e sigurisë, Dejvid Dan, përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjetur Kevin Uendell Kramb, të sëmurin psikik që ka 24 personalitete.
  Image Glass (2019)
 • Rosy

  Image Rosy (2018)
  HD
  Rosy (2018)
  Një djalë i ri dhe i çuditshëm rrëmben një vajzë që aspiron të bëhet aktore, me shpresën se duke e njohur ajo do të bjerë në dashuri me të. Një dramë që përfshin të gjithë dinamikën e pushtetit midis një mashkulli dhe një femre.
  Image Rosy (2018)
 • Here Alone

  Image Here Alone (2016)
  HD
  Here Alone (2016)
  En, pas humbjes së të shoqit e të së bijës, mundohet të mbijetojë ndaj një epidemie që ka vrarë shumë njerëz dhe që e kanë detyruar që të ndryshojë tërësisht mënyrën e saj të të jetuarit.
  Image Here Alone (2016)