Aktor: Adam Deacon

 • Rogue

  Image Rogue (2020)
  HD
  Rogue (2020)
  Semi, si kapiteni skuadre, e drejton grupin e saj të ushtarëve në një mision të rrezikshëm. Duhet të shpëtojnë pengjet nga rrëmbyesit në Afrikën e largët. Por kur misioni shkon keq dhe grupi shpërndahet, ata hasin një përballje të përgjakshme me një bandë rebelësh dhe me një turmë të tërbuar luanësh.
  Image Rogue (2020)
 • Adulthood

  Image Adulthood (2008)
  HD
  Adulthood (2008)
  Sem Pil del nga burgu pas 6 vitesh për vrasjen e Trajfit. Ai kupton se jeta jashtë nuk është me e lehtë se ajo në burg duke qenë se përballet me njerëzit që ka lënduar më shumë. Dikush ka përparuar, të tjerë janë të lidhur pas kujtimeve të asaj nate. Por një gjë është e sigurt, të gjithë janë detyruar…
  Image Adulthood (2008)