Aktor: Adam Fogerty

 • Plastic

  Image Plastic (2014)
  HD
  Plastic (2014)
  Semi dhe Fordi drejtojnë një skemë mashtrimi kartash krediti, por kur vjedhin nga njeriu i gabuar, ata e gjejnë veten të kërcënuar nga një gangster sadist. Ata duhet të fitojnë 5 milionë paund dhe të kryejnë një grabitje diamantesh për të shlyer borxhin e tyre.
  Image Plastic (2014)
 • Legend

  Image Legend (2015)
  HD
  Legend (2015)
  Filmi tregon historinë e gangsterëve binjakë identike Reggie dhe Ronnie Kray, dy nga kriminelët më famëkeqë në historinë e Britanisë, dhe perandorinë e tyre të krimit të organizuar në lindje të Londrës gjatë viteve 1960.
  Image Legend (2015)