Aktor: Adam Hugill

 • 1917

  Image 1917 (2019)
  DVD
  1917 (2019)
  Dy ushtarëve të rinj britanikë gjatë Luftës së Parë Botërore u jepet një mision i pamundur: të dërgojnë një mesazh të rëndësishëm në territorin armik dhe që do shpëtonte 1600 jetë, njëra prej të cilave jeta e vëllait të njërit prej ushtarëve.
  Image 1917 (2019)