Aktor: Adam Hurtig

 • Welcome to Sudden Death

  Image Welcome to Sudden Death (2020)
  HD
  Welcome to Sudden Death (2020)
  Një truprojë sigurie lufton një grup terroristësh teknologjikë pasi ata marrin peng një arenë basketbolli gjatë një ndeshjeje.
  Image Welcome to Sudden Death (2020)
 • Ghostland

  Image Ghostland (2018)
  HD
  Ghostland (2018)
  Një nënë e dy vajzave që trashëgon një shtëpi përballet me vrasës në natën e parë në shtëpinë e tyre të re dhe lufton për jetën e vajzave të saj. Gjashtëmbëdhjetë vjet më vonë kur vajzat bashkohen në shtëpi, gjërat bëhen vërtet të çuditshme.
  Image Ghostland (2018)
 • Look Away

  Image Look Away (2018)
  HD
  Look Away (2018)
  Një adoleshente nis të bashkëbisedojë me reflektimin e saj. Në fillim, reflektimi e ndihmon të përballet me vështirësitë që ka, por shpejt, dëshirat e saj më të errëta marrin jetë.
  Image Look Away (2018)
 • Trench 11

  Image Trench 11 (2017)
  HD
  Trench 11 (2017)
  Në ditët e fundit të Luftës së Parë Botërore, një njësi aleate e udhëhequr nga një ushtar i tronditur është dërguar për të hetuar një strukturë misterioze të braktisur gjermane që ndodhet thellë nën tokë. Ajo që ata zbulojnë është më e keqe se vdekja.
  Image Trench 11 (2017)
 • Cult of Chucky

  Image Cult of Chucky (2017)
  HD
  Cult of Chucky (2017)
  Çaki rikthehet për të terrorizuar viktimën e tij njerëzore, Nikën. Ndërkohë, kukulla vrasëse ka disa borxhe për të larë me disa armiq të vjetër, me ndihmën e ish-gruas së tij.
  Image Cult of Chucky (2017)
 • JT LeRoy

  Image JT LeRoy (2018)
  JT LeRoy (2018)
  Bazuar në një histori të vërtetë, Savana Knup kalon gjashtë vjet duke u shtirur si autori i famshëm XhejTi Leroi, personazhi i shpikur i librit të famshëm të kunatës së saj.
  Image JT LeRoy (2018)