Aktor: Adam Kovarik

 • Suburban Wildlife

  Image Suburban Wildlife (2019)
  HD
  Suburban Wildlife (2019)
  Pas diplomimit të tyre, 4 miq shpërqendrohen nga përgjegjësitë e moshës madhore. Por teksa kufijtë midis reales dhe surreales turbullohen, ata përballen me vendime që do të përcaktojnë pjesën tjetër të jetës së tyre.
  Image Suburban Wildlife (2019)