Aktor: Adewale Akinnuoye-Agbaje

 • Annie

  Image Annie (2014)
  HD
  Annie (2014)
  Një vajzë e birësuar, i cili jeton me nënën e saj sheh ndryshimin e jetës kur një biznesmen kandidon për kryetar të bashkësish në Nju Jork i cili bën një lëvizje gjate fushatës dhe merret me atë.
  Image Annie (2014)
 • Killer Elite

  Image Killer Elite (2011)
  HD
  Killer Elite (2011)
  Kur dy prej operativëve më elitarë në botë - Deni, një vrasës me kontratë i dalë në pension, dhe Hanteri, mësuesi i tij që në moshë të re - vihen kundër udhëheqësit dinak të një shoqërie sekrete ushtarake, gjuetia e tyre i çon përreth globit nga Australia në Paris, Londër dhe Lindje e Mesme. Ndërsa rreziqet rriten së bashku me…
  Image Killer Elite (2011)
 • Bilal: A New Breed of Hero

  Image Bilal: A New Breed of Hero (2015)
  HD
  Bilal: A New Breed of Hero (2015)
  Film i frymëzuar nga jeta e Bilalit, një skllavi që u bë muezini i parë në histori që thirri ezanin (thirrjen për lutje). Jeta e Bilalit i mëson njerëzimit rëndësinë e barazisë racore, qëndrimin së bashku, pa diskriminim, pa zinxhirë...
  Image Bilal: A New Breed of Hero (2015)
 • Get Rich or Die Tryin’

  Image Get Rich or Die Tryin’ (2005)
  HD
  Get Rich or Die Tryin’ (2005)
  Një film i luajtur nga 50 Cent ku tregohet historia e një shpërndarësi droge i cili largohet nga bota e krimit për pasionin e tij, muzikën rep.
  Image Get Rich or Die Tryin’ (2005)
 • The Bourne Identity

  Image The Bourne Identity (2002)
  HD
  The Bourne Identity (2002)
  Një thriler i jashtëzakonshëm, plot aksion, interpretuar nga MATT DAMON dhe Franka Potente, marrë si botimi më i shitur ndërkombëtar i Robert Ludlum. I mbetur gjallë në ujrat e Mesdheut me dy plumba në shpatullë, Jason Bourne ka humbur krejtësisht kujtesën. Pa emër dhe pa një të kaluar, i panjohuri tregon aftësi të jashtëzakonshem me gjuhët, përleshjet dhe vetëmbrojtjen, përveç…
  Image The Bourne Identity (2002)
 • Bullet to the Head

  Image Bullet to the Head (2012)
  HD
  Bullet to the Head (2012)
  Pasi shikojnë partneret e tyre te vriten një vrasës me pagese nga New Orleans dhe një polic nga Uashington D.C. bashkojnë forcat për te mundur armikun e përbashkët.
  Image Bullet to the Head (2012)
 • The Mummy Returns

  Image The Mummy Returns (2001)
  HD
  The Mummy Returns (2001)
  Trupi i mumifikuar i Imhotepit është dërguar në një muze në Londër, ku ai edhe një herë zgjohet dhe fillon fushatën e tij të bujshme te terrorit.
  Image The Mummy Returns (2001)
 • G.I. Joe: The Rise of Cobra

  Image G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
  HD
  G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
  G.I. JOE është një njësi operacionesh speciale lartësisht e stërvitur dhe tepër sekrete e përbërë nga burra e gra nga i gjithë globi. Zyrtarisht, këta luftëtarë nuk ekzistojnë. Janë të paktë ata që dinë të vërtetën se G.I. JOE luftojnë një luftë sekrete, si radha e parë dhe e fundit e mbrojtjes kundër forcave që kërkojnë të fusin botën brenda…
  Image G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
 • Ace Ventura: When Nature Calls

  Image Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
  HD
  Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
  Një detektiv i pensjonuar dhe një djalosh Ace Ventura, marri rrugen për të gjetur një simbol për një fisë, në Afrike e largët.
  Image Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
 • Thor: The Dark World

  Image Thor: The Dark World (2013)
  HD
  Thor: The Dark World (2013)
  Përballë një armiku të cilit nuk mund t'i bëjnë dot ballë as Odini dhe Asgardi, Thori duhet të nisë udhëtimin e tij më të rrezikshëm dhe personal, i cili do ta ribashkojë me Xhein Fosterin dhe do ta detyrojë të sakrifikojë gjithçka për t'i shpëtuar të gjithë.
  Image Thor: The Dark World (2013)