Aktor: Adithi Kalkunte

 • Choked

  Image Choked (2020)
  HD
  Choked (2020)
  Një punonjëse banke, e rënduar nga borxhet e burrit të saj të papunë dhe ëndrrat e saj të parealizuara gjen një burim të fshehtë parash në dukje të pakufizuar në shtëpinë e saj.
  Image Choked (2020)
 • Hotel Mumbai

  Image Hotel Mumbai (2019)
  Hotel Mumbai (2019)
  Filmi tregon historinë e vërtetë të sulmit terrorist të hotelit Taxh në Mumbai. Stafi i hoteli rrezikon jetën për t'i mbajtur të gjithë të sigurt teksa njerëzit bëjnë sakrifica të paimagjinueshme për të mbrojtur veten dhe familjet e tyre.
  Image Hotel Mumbai (2019)