Aktor: Adrian Derrick-Palmer

 • Walking on Sunshine

  Image Walking on Sunshine (2014)
  HD
  Walking on Sunshine (2014)
  Një vajzë e re (Annabel Scholey) vendos të bëjë dasmën e saj në Itali, pa e ditur se i fejuari (Greg Wise) dhe motra e saj (Hannah Arterton) kanë qenë para disa vitesh shumë të dashuruar me njëri tjetrin.
  Image Walking on Sunshine (2014)
 • Rise of the Footsoldier Part II

  Image Rise of the Footsoldier Part II (2015)
  HD
  Rise of the Footsoldier Part II (2015)
  Filmi përshkruan jetën e ikonës së botës së krimit, Karlton Liç dhe zgjedhjet që duhet të bëjë për të mbrojtur familjen e tij nga realiteti i pamëshirshëm.
  Image Rise of the Footsoldier Part II (2015)