Aktor: Adriana Ugarte

 • Mirage

  Image Mirage (2018)
  HD
  Mirage (2018)
  Një stuhi e rrallë elektrike e vitit 1989 u përsërit 25 vjet më vonë, duke krijuar një komunikim përmes kohës midis Vera Roit dhe një djali të vogël që jetonte në shkuarën në shtëpinë e saj, i cili vdiq në një aksident tragjk. Me dëshirë për t’i shpëtuar jetën djalit, Vera ndryshon të shkuarën, duke shkaktuar ndryshime drastike në të…
  Image Mirage (2018)
 • Julieta

  Image Julieta (2016)
  HD
  Julieta (2016)
  Pas një takimi rastësor me shoqen e fëmijërisë së të bijës, Hulieta, një grua me zemër të thyer vendos të përballet me jetën e saj dhe ngjarjet më të rëndësishme për vajzën e saj që nuk e ka takuar prej 13 vitesh.
  Image Julieta (2016)
 • Palm Trees in the Snow

  Image Palm Trees in the Snow (2015)
  HD
  Palm Trees in the Snow (2015)
  Atë që gjaku ndan, gjaku do të bashkojë." Një histori me në sfond pemën familjare të një prej punëtorëve më të zellshëm të kolonive spanjolle në Guine. Një dashuri e pamundur që lufton politika, njerëz e traditën për të mbijetuar. Ndonjëherë jeta ndan në hapsirë e kohë, por kurrw në zemër.
  Image Palm Trees in the Snow (2015)