Aktor: Affion Crockett

 • Undercover Brother 2

  Image Undercover Brother 2 (2019)
  HD
  Undercover Brother 2 (2019)
  I vendosur për të dëshmuar se është më shumë sesa thjesht vëllai i agjentit të famshëm të organizatës “Vëllazëria”, Lioneli nis misionin për të shpëtuar botën nga e keqja që i kanoset.
  Image Undercover Brother 2 (2019)
 • A Boy. A Girl. A Dream.

  Image A Boy. A Girl. A Dream. (2018)
  HD
  A Boy. A Girl. A Dream. (2018)
  Në natën e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2016, Kas, një promovues klubesh në L.A., ndërmerr një udhëtim emocional me Fridën, një vizitore nga Midwestern. Ajo e nxit Kasin të ndjekë ëndërrat e tij, teksa ai e ndihmon atë të gjejë të sajat.
  Image A Boy. A Girl. A Dream. (2018)
 • Fifty Shades of Black

  Image Fifty Shades of Black (2016)
  HD
  Fifty Shades of Black (2016)
  Një studente universiteti pa eksperiencë takon një biznesmen të pasur, shijet seksuale të të cilit kufizojnë lidhjen e tyre.
  Image Fifty Shades of Black (2016)
 • Pixels

  Image Pixels (2015)
  HD
  Pixels (2015)
  Sem Brener thirret që të shpëtojë planetin Tokë, pasi disa alienë keq-interpretojnë një kasetë me filmimet e video lojërave të vitit 1982 dhe fillojnë luftën kundër njerëzve.
  Image Pixels (2015)
 • The Wedding Ringer

  Image The Wedding Ringer (2015)
  HD
  The Wedding Ringer (2015)
  Vetëm dy javë para dasmës së tij, djaloshit social i futet frika nga një maskarade që i ofron punën nga një kompani shoqëruese për dhëndër me pagesë.
  Image The Wedding Ringer (2015)
 • A Haunted House 2

  Image A Haunted House 2 (2014)
  HD
  A Haunted House 2 (2014)
  Pasi ka bërë procesin e ekzorcizmit për të larguar djallin nga ish e dashura e tij, Malkolmi ia ka nisur nga fillimi me të dashurën e tij të re dhe dy fëmijët e saj. Pasi janë zhvendosur në shtëpinë e ëndërrave, Malkolmi edhe një herë fillon të torturohet nga aktivitete paranormale të çuditshme.
  Image A Haunted House 2 (2014)
 • A Haunted House

  Image A Haunted House (2013)
  HD
  A Haunted House (2013)
  Malkolmi dhe Kisha shpërngulen në shtëpinë e ëndrrave të tyre, por shumë shpejt mësojnë se një demon gjithashtu jeton aty. Kur Kisha pushtohet nga djalli, Malkolmi - i vendosur ta mbajë jetën e tij seksuale në vijë - kërkon ndihmën e një prifti, një fallxhori dhe një skuadre që kap fantazma.
  Image A Haunted House (2013)
 • Never Back Down

  Image Never Back Down (2008)
  HD
  Never Back Down (2008)
  Xhejku është nxënësi i ri në shkollë. Kur një vajzë e bukur bëhet shoqe me të, Xhjeku mendon se është në rregull. Por në vend të kësaj, i dashuri i saj boksier, Rajan, i uron një mirëseardhje Xhejkut që i nxin syrin. I poshtëruar, Xhejku atëherë kërkon ndihmën e një mjeshtri të arteve të përziera, i cili i mëson se…
  Image Never Back Down (2008)