Aktor: Afrim Kasapolli

 • Dossier K.

  Image Dossier K. (2009)
  HD
  Dossier K. (2009)
  Një film aksion me aktorë të mrekullueshëm shqiptar dhe belg, i cili është përshtatur në rregullat e Kanunit të Lekë Dukagjinit. Në këtë film do të shikoni një seri vrasjesh dhe përçarje të mafies shqiptare dhe policisë në Belgjikë. Mos e humbisni!
  Image Dossier K. (2009)