Aktor: Agustín Rittano

 • Aterrados

  Image Aterrados (2017)
  HD
  Aterrados (2017)
  Kur në një lagje të Buenos Airesit ndodhin disa ngjarje paranormale, një doktoreshë e fushës, një kolegu i saj dhe një ish-oficer policie vendosin të nisin hetimet dhe të zbulojnë misterin.
  Image Aterrados (2017)